...vrijeme je

...vrijeme je

ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

KAKO PREVARITI DRŽAVNI PRORAČUN UZ POMOĆ POREZNE UPRAVE, STEČAJNOG UPRAVITELJA I STEČAJNOG SUCA -II DIO

Podsjetimo se prvog dijela iz ovog naslova:






 




 
 


1. Prvo trebaš poznavati nekog u Poreznoj upravi da ti za dug prema državi od 400.000,00 kuna plus kamate stavi zabranu na neregistrirani kombi koji ne vrijedi više od 20.000,00 kuna i da nakon toga ne poduzima nikakve zakonske radnje. Posebno da se isti ne bi sjetio da protiv Vas pokrene postupak pred sudom jer vam je račun blokiran neprekidno 218 dana a vi ste po zakonu bili dužni da nakon 60 dana sami pokrenete stečaj. (Na primjer Vlado Zec je zbog toga osuđen na kaznu zatvora)
2. Zatin trebaš poznavati suca u trgovačkom sudu u brodu kojemu se treba dodjeliti tvoj predmet stečaja. I isto tako uvjeriti sud da za stečajnog upravitelja postavi vašeg prijatelja Jozu Perića.
3.. Poslije toga Jozo Perić mora sudu prikazati visoke troškove postupka, kao u ovom slučaju   29.865,00 kuna koju mora uplatiti onaj koji želi da naplati svoja potraživanja jer Jozo je dogovorio sa sutkinjom da ti ništa nemaš a ono što imaš ništa ne vrijedi.
4. Naravno kad to sud tako utvrdi nikom se ne isplati da uplati 29.865,00 kuna da bi recimo naplatio svoja potraživanja od 15.000,00 kuna jer će prema Jozinom izvještaju ostati i bez svog potraživanja i bez uplaćenih 29.865,00 kuna. Ako to nitko ne uplati dok pljsneš dlanom o dlan stečajni postupak se završava i ti si čist ko sunce i nisi više dužan ni državi ni vjerovnicima a za nagradu dobiješ mjesto Ravnatelja u nekoj Županijskoj ustanovi a tamo možeš primijeniti sva svoja znanja o Zakonu o stečajnom postupku.
5. Sad vam još ostaje onaj neko iz porezne uprave kojeg treba uvjeriti da ne uplate onih famoznih  Jozinih  29.865,00 kuna jer će inače sve zakomplicirati a Jozo će morati popisivati zalihe i procjenjivati ih kao i osnovna sredstva te ih davati na licitaciju nekoliko puta a to traje i dotle se može promijeniti vlast u državi a onda jao vama jer ovi „crveni“ ne opraštaju kriminal. Ovo je najteži dio zadatka jer taj odgovorni iz Porezne uprave ako ne uplati Jozinih troškova 29.865,00 kuna kako će prikazati otpis 400.000,00 kuna državnih pdv novaca plus kamate jer je propustio radnju koju je trebao napraviti a to je pokušati se naplati svim zakonskim putevima  jer je već propustio prijaviti vas kazneno zbog propuštene radnje davanja kaznene prijave protiv vas jer niste prijavili stečaj nakon 60 dana blokade računa. Pazite i on se boji promjene vlasti i njegov strah je skup.
6. Morate poznavati i stručnjake što se tiče Veterinarke struke jer on će morati procijeniti da li je zalihama liekova stvarno prošao rok ili nije i u to da je rok prošao uvjeriti sutkinju. Ako imate još i kolegu koji je vlasnik neke veterinarske ambulante a pogotovo ako je dobro pozicioniran u vašoj stranci možete mu te otpisane lijekove dobro prodati kao i inventar za koji Jozo tvrdi da ništa ne vrijedi. Isto tako savjetujte se sa iskusnim ljudima iz veterinarske struke koji imaju iskustva sa direktnim radom u cijepljenju životinja kako se može promijeniti naljepnica na bočici. Kao poznati stručnjak za te stvari može vam pomoći vaš poznati stranački kolega, sada na mjestu Predsjednika gradske organizacije HDZ-a. Istina bog on je sada u mirovini i ima nekih problema sa glavom ali te stvari su mu ostale u malom mozgu neoštećene.
7. Kao sedmo i najvažnije u svemu ovome i od neprocjenjive važnosti je da ako je ikako moguće budete barem šogor Župana Požeško-slavonske županije jer sa tim statusom možete bez problema riješiti točke od 1-6.       
 ==============================================================================================
===============================================================================================
KAKO PREVARITI DRŽAVNI PRORAČUN UZ POMOĆ POREZNE UPRAVE, STEČAJNOG UPRAVITELJA I STEČAJNOG SUCA II DIO


Čestitamo gospodine Matijeviću sve točke od 1-7 uspjeli ste izvršiti u potpunosti čak i prije svih rokova u kojima se inače u RH rješavaju stečajni postupci. Jedino je kako vidim Jozo Perić ,nakon čitanja gore navedenog teksta, izmigoljio pa je ovaj vrući kesten prebacio na svog kolegu Brunu Galistu, Jozo ko Jozo zna čovjek posao i objasnio je lijepo Bruni da budući da bi mu troškovi bili veći od 3.500,00 kuna da on to obavi umjesto njega jer on je iz Broda pa nema nekih troškova putovanja a i sve je dogovoreno pa treba samo jednom otići na ročište. Ostalo vidim sve je išlo kao Orljava kroz Pleternicu.
 Nadam se da će te za ovako dobro odrađen posao dobiti i neko priznanje od ministra Šukera ili barem na lokalnoj razini, na prijedlog Ravnatelja porezne uprave Požega gospodina Budimira, nagradu Županije Požeško-slavonske za najbolje i najbrže izveden stečaj u županiji, što je ujedno i preduvjet da kao ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo županije izvršite stečaj i u ovom zavodu.
 To što ste oštetili Proračun RH za 400.000,00 kuna plus kamate ne treba vas zabrinjavati jer to je samo 300 mirovina za one jadne umirovljenike koje ionako u ovaj državi niko ne zarezuje. Vi ste taj PDV po zakonu lijepo fakturirali, naplatili i potrošili a niste vi krivi što
država ima sluha kad su u pitanju uspješni gospodarstvenici.
Da bi smo vam pomogli oko dobivanja nagrade za vaše grandiozno djelo šaljemo ovaj tekst gospodinu Šukeru, gospođi Jadranki Kosor, te Općinskom državnom odvjetništvu u Požegi da bi prijedlog za vašu nagradu, i eventualno napredovanje u poslu bio podkrijepljen sa potrebnom dokumentacijom.
S poštovanjem
PS pozdrav županu (pardon šogoru) i ostalim učesnicima u ovom prekrasno režiranom stečaju.   


SLIJEDOM GORE NAVEDENIM USLIJEDILA JE I KAZNENA PRIJAVA KOJA BI TREBALA AKTIVIRATI INSTITUCIJE TE POSTUPITI PO OVOM PREDMETU KAKO SE OVAKVE ANOMALIJE U NAŠEM DRUŠTVU VIŠE NE BI PONAVLJALE




Nema komentara: