...vrijeme je

...vrijeme je

ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

KAKO PREVARITI DRŽAVNI PRORAČUN UZ POMOĆ POREZNE UPRAVE, STEČAJNOG UPRAVITELJA I STEČAJNOG SUCA -II DIO

Podsjetimo se prvog dijela iz ovog naslova:






 




 
 


1. Prvo trebaš poznavati nekog u Poreznoj upravi da ti za dug prema državi od 400.000,00 kuna plus kamate stavi zabranu na neregistrirani kombi koji ne vrijedi više od 20.000,00 kuna i da nakon toga ne poduzima nikakve zakonske radnje. Posebno da se isti ne bi sjetio da protiv Vas pokrene postupak pred sudom jer vam je račun blokiran neprekidno 218 dana a vi ste po zakonu bili dužni da nakon 60 dana sami pokrenete stečaj. (Na primjer Vlado Zec je zbog toga osuđen na kaznu zatvora)
2. Zatin trebaš poznavati suca u trgovačkom sudu u brodu kojemu se treba dodjeliti tvoj predmet stečaja. I isto tako uvjeriti sud da za stečajnog upravitelja postavi vašeg prijatelja Jozu Perića.
3.. Poslije toga Jozo Perić mora sudu prikazati visoke troškove postupka, kao u ovom slučaju   29.865,00 kuna koju mora uplatiti onaj koji želi da naplati svoja potraživanja jer Jozo je dogovorio sa sutkinjom da ti ništa nemaš a ono što imaš ništa ne vrijedi.
4. Naravno kad to sud tako utvrdi nikom se ne isplati da uplati 29.865,00 kuna da bi recimo naplatio svoja potraživanja od 15.000,00 kuna jer će prema Jozinom izvještaju ostati i bez svog potraživanja i bez uplaćenih 29.865,00 kuna. Ako to nitko ne uplati dok pljsneš dlanom o dlan stečajni postupak se završava i ti si čist ko sunce i nisi više dužan ni državi ni vjerovnicima a za nagradu dobiješ mjesto Ravnatelja u nekoj Županijskoj ustanovi a tamo možeš primijeniti sva svoja znanja o Zakonu o stečajnom postupku.
5. Sad vam još ostaje onaj neko iz porezne uprave kojeg treba uvjeriti da ne uplate onih famoznih  Jozinih  29.865,00 kuna jer će inače sve zakomplicirati a Jozo će morati popisivati zalihe i procjenjivati ih kao i osnovna sredstva te ih davati na licitaciju nekoliko puta a to traje i dotle se može promijeniti vlast u državi a onda jao vama jer ovi „crveni“ ne opraštaju kriminal. Ovo je najteži dio zadatka jer taj odgovorni iz Porezne uprave ako ne uplati Jozinih troškova 29.865,00 kuna kako će prikazati otpis 400.000,00 kuna državnih pdv novaca plus kamate jer je propustio radnju koju je trebao napraviti a to je pokušati se naplati svim zakonskim putevima  jer je već propustio prijaviti vas kazneno zbog propuštene radnje davanja kaznene prijave protiv vas jer niste prijavili stečaj nakon 60 dana blokade računa. Pazite i on se boji promjene vlasti i njegov strah je skup.
6. Morate poznavati i stručnjake što se tiče Veterinarke struke jer on će morati procijeniti da li je zalihama liekova stvarno prošao rok ili nije i u to da je rok prošao uvjeriti sutkinju. Ako imate još i kolegu koji je vlasnik neke veterinarske ambulante a pogotovo ako je dobro pozicioniran u vašoj stranci možete mu te otpisane lijekove dobro prodati kao i inventar za koji Jozo tvrdi da ništa ne vrijedi. Isto tako savjetujte se sa iskusnim ljudima iz veterinarske struke koji imaju iskustva sa direktnim radom u cijepljenju životinja kako se može promijeniti naljepnica na bočici. Kao poznati stručnjak za te stvari može vam pomoći vaš poznati stranački kolega, sada na mjestu Predsjednika gradske organizacije HDZ-a. Istina bog on je sada u mirovini i ima nekih problema sa glavom ali te stvari su mu ostale u malom mozgu neoštećene.
7. Kao sedmo i najvažnije u svemu ovome i od neprocjenjive važnosti je da ako je ikako moguće budete barem šogor Župana Požeško-slavonske županije jer sa tim statusom možete bez problema riješiti točke od 1-6.       
 ==============================================================================================
===============================================================================================
KAKO PREVARITI DRŽAVNI PRORAČUN UZ POMOĆ POREZNE UPRAVE, STEČAJNOG UPRAVITELJA I STEČAJNOG SUCA II DIO


Čestitamo gospodine Matijeviću sve točke od 1-7 uspjeli ste izvršiti u potpunosti čak i prije svih rokova u kojima se inače u RH rješavaju stečajni postupci. Jedino je kako vidim Jozo Perić ,nakon čitanja gore navedenog teksta, izmigoljio pa je ovaj vrući kesten prebacio na svog kolegu Brunu Galistu, Jozo ko Jozo zna čovjek posao i objasnio je lijepo Bruni da budući da bi mu troškovi bili veći od 3.500,00 kuna da on to obavi umjesto njega jer on je iz Broda pa nema nekih troškova putovanja a i sve je dogovoreno pa treba samo jednom otići na ročište. Ostalo vidim sve je išlo kao Orljava kroz Pleternicu.
 Nadam se da će te za ovako dobro odrađen posao dobiti i neko priznanje od ministra Šukera ili barem na lokalnoj razini, na prijedlog Ravnatelja porezne uprave Požega gospodina Budimira, nagradu Županije Požeško-slavonske za najbolje i najbrže izveden stečaj u županiji, što je ujedno i preduvjet da kao ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo županije izvršite stečaj i u ovom zavodu.
 To što ste oštetili Proračun RH za 400.000,00 kuna plus kamate ne treba vas zabrinjavati jer to je samo 300 mirovina za one jadne umirovljenike koje ionako u ovaj državi niko ne zarezuje. Vi ste taj PDV po zakonu lijepo fakturirali, naplatili i potrošili a niste vi krivi što
država ima sluha kad su u pitanju uspješni gospodarstvenici.
Da bi smo vam pomogli oko dobivanja nagrade za vaše grandiozno djelo šaljemo ovaj tekst gospodinu Šukeru, gospođi Jadranki Kosor, te Općinskom državnom odvjetništvu u Požegi da bi prijedlog za vašu nagradu, i eventualno napredovanje u poslu bio podkrijepljen sa potrebnom dokumentacijom.
S poštovanjem
PS pozdrav županu (pardon šogoru) i ostalim učesnicima u ovom prekrasno režiranom stečaju.   


SLIJEDOM GORE NAVEDENIM USLIJEDILA JE I KAZNENA PRIJAVA KOJA BI TREBALA AKTIVIRATI INSTITUCIJE TE POSTUPITI PO OVOM PREDMETU KAKO SE OVAKVE ANOMALIJE U NAŠEM DRUŠTVU VIŠE NE BI PONAVLJALE




subota, 27. studenoga 2010.

USKOK SPRIJEČIO EKOLOŠKU KATASTROFU U POŽEŠKO SLAVONSKOJ ŽUPANIJI

Vinka Mladinea, ravnatelja Fonda za zaštitu okoliša, USKOK sumnjiči za izvlačenje silnih milijuna kuna u aferi „Fimi – medija“! Međutim, opće je poznato da ovaj izmišljeni hadezeov samouslužni automat pod nazivom: FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA već duže vrijeme predstavlja pravu ekološku bombu. Zvuči paradoksalno, no, sjetite se samo kako je oprana lova preko Ministarstva pravosuđa na spotu: BORBA PROTIV KORUPCIJE, tako je i Mladineo krao na lažiranju ekoloških studija o azbestu, a da o rasipanju azbesta prilikom sanacije Salonita ni ne govorimo. Kad na red dođu vjetroelektrane, koncesije i ugovori, šteta bi mogla premašiti i sam vrh hadezeovskog lopovluka organiziranog u HAC-u pod ravnanjem ministra Kalmete. E, sad će nepopravljivi hadezeovci sasvim ozbiljno povezati pojavu smeća oko Mljeta i Pelješca s odsutnošću Vinka Mladinea, jer da je bio taj dan na slobodi to se sigurno ne bi dogodilo. Ipak, ono što bode u oči je da postoji ministarstvo s istim nazivom, pa se čovjek s pravom pita čemu služi još i takav „FOND“, ako ne za pranje novca!
 ( U Remeticu će vjerojatno osvojiti nagradu za LICE KRADONJE!)

Nas prije svega zanima što je Vinko Mladineo radio u našoj županiji, jer sigurno je da nije nanjušio lovu da ne bi dolazio više puta županu Aladroviću. Tako na Aladrovićevim stranicama čitamo slijedeće: FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA NUDI MILIJUNE KUNA ZA PROJEKTE. Mladineo izjavljuje slijedeće: - „Nažalost, Požeško-slavonska županija povukla je najmanje novca iz našeg fonda od svih drugih u Hrvatskoj. Moram reći kako proteklih godina nismo imali dobru suradnju s ovom Županijom, no vjerujem da će se to promijeniti. Drago mi je što se župan Aladrović angažirao još prošle godine kako bi se to doista promijenilo i otad su vidljivi pomaci na bolje, na korist svih ovdašnjih stanovnika!“
Dakle, stvar je posve jasna, preko tadašnje SDP-ove vlasti nije mogao prati novce pa nije ni surađivao na dobrobit stanovnika! Od takve suradnje korist će imati samo Aladrović i Mladineo, a ovdašnji stanovnici dobit će različite  bolesti. Tko može vjerovati da će takvi ljudi koji su spremni na pljačku osigurati stanovništvu sigurna spremišta za opasan otpad. Evo, što je Mladineo odgovorio Aladroviću na pitanje uklanjanja azbestnih krovova: „ I to je moguće, samo se trebate javiti na natječaj koji ćemo raspisati na proljeće i ako je projekt dobar, mi ćemo ga sufinancirati. Dogovorite se na razini županije i gdje bismo mogli postaviti kasetu za azbestni otpad i mi ćemo u cijelosti financirati izradu projekta i postavljanje kasete. To je također moguće vrlo brzo odraditi. Sredstava su nam nešto smanjena, no novca ima dovoljno, samo nam trebaju dobri projekti. Isto se odnosi i na sanaciju odlagališta i drugih vidova zaštite okoliša i energetske učinkovitosti!“



( Mladineo je predstavljen kao suradnik od kojeg će imati koristi svi stanovnici županije, a Aladrović kao čovjek koji dovlači sredstva u županiju!)

Evo kako je odprilike tekao stvarni razgovor između ove dvojice:
Mladineo:  Gledaj, vi ovdje ne oskudijevate s velikim uvalama po ovim vašim brdima! Napravit ćemo jednu kasetu za asbest, forme radi. Ruku na srce i tu se može nešto maznuti na gradnji, ali prava lova ti je u ilegalnom zbrinjavanju azbesta…
Aladrović: Dakle, samo istresti u rupu i zatrpati!
Mladineo: Dovoljno vam je da imate svog čovjeka u Hrvatskim šumama i u Parku prirode, ostalo je sitnica! Jasno, po teretu će te meni davati proviziju… Znaš, nije to za mene, već  za stranku!
Aladrović: I nama ovdje treba nešto za stranku, to ću ja preuzeti sebi na brigu!...


( „Plodonosna suradnja“ urodila je velikim prijateljstvom. Ipak, nekako nam se čini, kako je krenulo, da se Aladrović uskoro  više neće imati s kime rukovati!)
Mladineo bi  USKOKU mogao pomoći  rasvijetliti i lopovluk u Katoličkoj crkvi budući je u tome sudjelovao zajedno s hrvatskim biskupom i uvaženim saborskim zastupnikom. Biskup Varaždinske biskupije investirao je 25 milijuna kuna u lopovluk s PET-ambalažom.  Nažalost, milijuni novca iz državnog proračuna idu svećenicima koji ih ulažu u mafijaške poslove. Doista, nema razloga da i oni budu procesuirani. ( Narod nema pojma koliko su takvi tipovi sjebali državne love na svoje orgazme!)

Aladrović i Mladineo radili su i na projektu „Zaštita i očuvanje bijele rode“ te su vlasnicima objekata s rodinim gnijezdom na krovu osigurali naknadu od 700 kuna. Međutim, ubrzo nakon toga pojavio se enorman broj gnijezda i tvrtka pod nazivom „FL – CRADE d.o.o.“ koja je u oglasima nudila izradu plastičnih rodinih gnijezda…
Ne smijemo zaboraviti na glavni uvijet svih projekata, a to je poštenje, nepotkupljivost i briga oko općeg dobra, ako toga nema i ako ih ugovaraju ljudi poput Mladinea, Aladrovića i Lucića, onda bolje da ih nema, jer će naposljetku prouzročiti više štete nego koristi.
Ono što je u ovoj priči dobro, da dvojac Lucić- Aladrović ostaju sve više usamljeni i bez onih s kojima su mogli i dalje mažnjavati sve što stignu ili kako to oni kažu: „ dovlačiti novce u županiju!“ Od takvog izvlačenja novca država nam je došla na prosjački štap.

Ono što je znakovito je činjenica da gotovo svaki visoko pozicionirani hadezeovac nakon rukovanja s Aladrovićem ili Lucićem veoma brzo završi u Remetincu, ili u najmanju ruku stoji u redu pred istražnim vratima USKOKA – ( Mravak, Beuk, Sapunar, Crnjak, Lovrinčević, Milinković, Biškupić i drugi) Iz toga se lako da nagovijestiti procesuiranje lopovluka ove dvojice vodećih hadezeovaca u požeštini s čijih ruku kaplje vražji izmet.Vražji izmet je ukradeni novac, i kada se jednom prilijepi na ruku ostavlja neizbrisivi smrdljivi trag kojega ni sveta vodica ne može sprati. Nosači takvih ruku obilježeni su do kraja života, a osim neugodnog mirisa potpuno su nemoćni prestati uzimati od drugih. Obzirom da je riječ o ozbiljnoj bolesti društvo mora pronaći snage pobrinuti se i za takve članove našega društva.
Početak je dobar, a kraj ovisi o svima onima koji s ponosom mogu nositi vlastite ruke iza čijih se rukovanja ne krije zagađenje okoliša i međuljudskih odnosa.

četvrtak, 25. studenoga 2010.

TEZE BEZ VEZE


Pošto je internet zagušen kojekakvim teorijama o kupovini misterioznog Sanaderovog BMW-a tipa 760LI donosimo izjavu saborskog zastupnika Franje Lucića izrečenu u Hrvatskom saboru negdje u proljeće 2009.godine koja koja baca novo svjetlo na taj cijeli slučaj:


Pogledajmo        



srijeda, 24. studenoga 2010.

EKSKLUZIVNO !!! KAKO I KOJIM NOVCEM JE KUPLJEN POSLOVNI PROSTOR ZA POTREBE POŽEŠKOG HDZ-a

Reprezentativna zgrada u Kanižljićevoj ulici u samom centru grada kupljena pod sumnjivim okolnostima !

USKORO OPŠIRNIJE

 




 

 

nedjelja, 21. studenoga 2010.

ALADROVIĆ, HDZ I TUCANJE NARODA U MOZAK

O županovom nekažnjenom zlorabljenju ovlasti i položaja već smo pisali, i taman kad smo mislili da je odlučio popraviti se i ne griješiti više, on, mrtav hladan, pošalje skupinu žena iz projekta „JEBIGA 2“ da mu plijeve borinjak te nakon toga, opet mrtav hladan, ode na dodjelu tih sredstava ( 233 000 eura) u Zagreb i tamo primi čestitke od Jace za ovu inovaciju – „ Kako oplijeviti vlastiti borinjak na državni trošak uz pomoć nezaposlenih žena. Bio je tamo i Franjo Lucić, on je pak primio čestitke i donaciju za očuvanje „ starih frizura“ ( 108 000 eura).


















Teška su vremena, a Franjo je shvatio da i folklor može biti dobra „muza“. Jaca se tek simbolično zahvalila ovoj dvojici na toplom dočeku prilikom uvjeravanja javnosti u oporavak drvne industrije. Ovih 350 000 eura prava je sitnica za proračun, ali predstavlja veliku podršku Premijerke ovoj dvojici „poštenjačina“ u sveopćoj krizi poštenih političara. Premijerka je u paničnoj potrazi za ljudima koji nisu opterećeni nikakvim aferama, a Lucić i Aladrović bi trebali biti jamstvo Jacinog predizbornog projekta – „ Ponovno s poštenjačinama“!
Ovih dana Aladrovića se proziva za enormne troškove reprezentacije, navodno je riječ o gotovo 200 000 kuna. Opravdanje ove rastrošnosti župan će najvjerojatnije naći u radišnosti. Ipak, činjenice govore da Aladrović nije samo kleptoman, nego je i radoman ( rado uzima!), a kad još pribrojimo zamjenika  kulenomana Trohu onda cifra i nije tako velika. Zbog toga je podignuta još jedna kaznena prijava protiv Aladrovića, i kao što Šeks veli: „ Mogu je objesiti mačku o rep!“  Tko se još u Požegi usudi čitati kaznene prijave protiv onih koji presuđuju neistomišljenicima umjesto sudaca.   



Najsvježiji otkriveni  „nestašluk „ župana Aladrovića govori o sve sofisticiranijim tehnikama otuđivanja društvene imovine. Rekli bismo da je Aladrović s ovom „afericom“ napokon dokazao svima onima koji su sumnjali u njegove gospodarske sposobnosti da nisu bili u pravu. Aladrović je postao župan Požeško slavonske županije pod motom: GOSPODARSTVENIKA ZA ŽUPANA. Birači su dobili doista vrhunskog gospodarstvenika! Evo, Aladrović zna kako od svinjca dobiti poslovnu zgradu, i to sve na račun poreznih obveznika. U Pleternici je napokon počela izgradnja Knjižnice, i posve „slučajno“ ispriječila se Aladrovićeva pušnica (na mjestu nekadašnjeg svinjca!). Ali ništa za to, Lucić će pušnicu srušiti i samo malo dalje, kao nadoknadu za štetu i duševne boli Aladroviću izgraditi dva lijepo uređena poslovna objekta u samom centru. Priča možda ne bi bila ni toliko strašna – u ovakvoj Hrvatskoj – da Aladrović nije izgradio pušnicu prije nekoliko godina, ili preciznije, izgradio ju je znajući za ovaj projekt s namjerom da se okoristi, i to vjerojatno u dogovoru s kumom Franjom. Nevjerne Tome mogu slobodno doći u Pleternicu i sami se na terenu uvjeriti u realizaciju ove županove mudrolije koja nije ništa drugo do li udružene krađe s predstavnicima grada Pleternice. 

Međutim, koga to briga u Državi koju predvodi Hrvatska demokratska zajednica, koja niti je hrvatska, niti demokratska, a ponajmanje zajednica. Partija HDZ nikako ne može predstavljati hrvatsko nacionalno biće jer je prodala svoje generale, jer je onemogućila rad stvarnih rodoljuba, i jer je u organiziranoj pljački osiromašila hrvatski puk pripremivši ga za moderno ropstvo u EU. Partija HDZ nije demokratska jer namješta sudske procese, kriminal kažnjava selektivno, progoni sitnu raju, utječe preko medija na zamagljivanje istine, prisluškuje oko 40 000 građana, prijeti ukidanjem stranaka, ne poštuje volju večine itd.  Naposljetku, govoriti o zajednici i nekakvom zajedništvu potpuno je besmisleno i podcjenjivački, zapravo predstavlja tucanje naroda u mozak. 

Posljednji primjer imamo u Trogiru kada su hadezeovi gradski vijećnici napustili gradsku vijećnicu i predsjednika Josipovića jer je bila prisutna samo jedna „mala“ hrvatska  zastava na stolu, a oni , naravno, kao nevjerojatni rodoljubi, ne žele sastančiti bez zastave od barem nekoliko metara. To pokazuje koliko je hadeze postao slijep o stvarnoj slici među svojim građanima. Ta svi znamo, da im zastava služi samo kao mjesto iza kojeg će pošmrkati „bijelo“, dogovoriti krađu i eventualno se pomokriti, i zato male zastavice ne dolaze u obzir.
 
 Ova Aladrovićeva mudrolija je poput mudrolije našega ministra Bajsa, onog istog koji je u Saboru glasovao protiv umjetne oplodnje te odmah poslije na umjetan način oplodio vlastitu ženu, sve je naizgled regularno, ali i sve je uistinu „regularna laž“. Bajs je na natječaju Hrvatske turističke zajednice odabrao slogan: DOĐITE U HRVATSKU!, kao da je za to bio potreban natječaj?  Kakva mudrost!? Kakav bezobrazluk!?
Aladrovićevo „pretvaranje“ govori o gospodarstveniku s velikim potencijalima bez moralnih predrasuda i bez puno okolišanja da drpi sve što se može! On to i može samo zahvaljujući izvrsnoj „klimi“ u Zemlji koja poziva sve svjetske turiste željne pranja novca, brzog bogaćenja i grijanja na suncu koje već 20 godina grije izabrane a žeže samo sitnu raju! Dokle???

četvrtak, 18. studenoga 2010.

PRIGODNO

animated candle Pictures, Images and Photos

Ovo je scan fotokopije originala kojeg su nakon okupacije grada i zarobljavanja Marina Vidića Bilog i Siniše Glavaševića zaplijenili četnici iz Borova Sela

Original je u trenutku pronalaska bio vlažan. Otud mrlje na fotokopiji. Nalazi se još uvijek u Beogradu. Iako je na dokumentu potpisan povjerenik Vlade za Vukovar Marin Vidić-Bili, po stilu je izvjesno da je "očajničku kletvu" sastavio Siniša Glavašević

- Saboru RH
-Hrvatskom narodu
-Svim Hrvatima u dijaspori
-Međunarodnom sudu u Haagu
-čitavoj svjetskoj javnosti
O P T U Ž N I C A


Optužnica kojom optužujem Sabor Republike Hrvatske za sudjelovanje Hrvata u najvećem zločinu u povijesti nad Hrvatskim narodom.

Za sudjelovanje u odluci da se žrtvuje 15.000 života Hrvata iz Vukovara. Optužujem Vas gospodo što ste dopustili da gladuju dok ste vi bili siti. Optužujem Vas gospodo zato što je Vama bilo toplo a njima hladno. Dok ste Vi gospodo svoju žeđ gasili pićem i po vlastitom izboru i u željenim količinama njih ste osudili na jušnu žlicu vode dnevno. Gospodo sabornici Vaše dane ste provodili u svojim luksuznim domovima, te isto takvim uredima, a Vukovarčanima ste dodijelili vlažne i tamne podrume. Za Vaše noći gospodo sabornici odabrali ste tople i meke pokrivače, a njima ste gospodo prepustili mokre i smrdljive deke. Sebi ste priuštili mirisne i pjenušave kupke a Vukovaru smrad i prljavštinu. Gospodo nemate ni toliko mašte da zamislite kako strašno smrde žene koje se nisu oprale 90 dana, a to ste im Vi priuštili (ova rečenica je u faksimilu precrtana). Zar zaista mislite gospodo da su zato dale svoj glas? Zašto ste gospodo naše bebe i našu djecu osudili na krastavost? Da li su sve infekcije svijeta rezervorane za djecu Vukovara? Optužujem Vas gospodo zastupnici za sve njihove boli, za sav strah kojim su ispunjene dječje oči, za svaki prigušeni krik, za sve suze isplakane i neisplakane. Optužujem Vas gospodo sabornici za svaku naživo odrezanu herojsku ruku, nogu, za svaku naživo obrađenu ranu i izvedenu operaciju. Optužujem Vas za sve boli gladnih i žednih ranjenika. Optužujem Vas za sve boli gladnih i žednih ranjenika. Optužujem Vas za sav očaj i umor naših liječnika i ostalog medicinskog osoblja.


Optužujem Vas za sve smrti koje su nastupile zbog nedostatka krvne plazme i adekvatnih lijekova. Optužujem Vas gospodo za sav očaj borca kada je shvatio da više nema čime napuniti svoje oružje. Optužujem Vas gospodo sabornici za trenutak iznenađenja kada su u Vukovar stigli nepobitni materijalni dokazi da Republika Hrvatska raspolaže ljudstvom i svim sredstvima potrebnim za proboj puta te obrane Vukovara, ali ista ne želi upotrijebiti tj. dostaviti Zapovjedništvu operativne grupe Vukovar, Vinkovci, Županja a koja je Zapovjedništvo zahtjevalo za izvršenje zadatka koji je postavljen pred Zapovjedništvo.
Optužujem Vas gospodo za svu bol trenutka u kojem je Vukovar shvatio da između Vas-Hrvatskog Sabora, Hrvatske Vlade, Predsjednika Republike Hrvatske i četnika NEMA NIKAKVE RAZLIKE.
Optužujem Vas gospodo za svu sramotu koju ste nanijeli hrvatskom narodu zastupajući ga. Hrvatski narod gospodo Vas za sve ovo nije ovlastio i zato Vas gospodo optužujem za
I Z D A J U



Optužujem Vas gospodo zato što ste stajali ispod svetinje hrvatskog narod, ispod hrvatske trobojnice, a izdajnici si to nikada ne smiju dozvoliti. Okaljali ste nam zastavu gospodo sabornici zato Vas optužujem. Optužujem Vas gospodo zato što ste svojim zločinačkim ustima pjevali Lijepu našu, himnu koju su pjevali heroji Trpinjske ceste i heroji Lušca, heroji Mitnice, heroji Sajmišta, heroji Borova Naselja, heroji Bogdanovaca - heroji Vukovara, pjevali su je dok su branili Vukovar, u tijeku borbe, kad su sahranjivali raskomadane ostatke svojih prijatelja, pjevali su je dok su umirali. Optužujem Vas gospodo što ste si uzeli isto pravo, nedopustivo je gospodo da Vi pod čijim blagoslovom Vukovar umire pjevate pjesmu ljudi koje ste osudili na mučenički smrt. Optužujem Vas gospodo za sudjelovanje u masakru nad stanovnicima i braniocima Vukovara.
Optužujem Vas gospodo za SMRT VUKOVARA.
Materijalni dokazi Vaše nesumnjive krivice biti će dani na uvid hrvatskom narodu i cijeloj svjetskoj javnosti. Ne zavaravajte se da žete Vi doći prije do njih, ne možete gospodo garantiram Vam.
Također Vam garantiram da ćete u budućnosti ući i ostati u povijesti kao izdajnici i zločinci i da ćete do kraja svog života lijegati i ustajati sa sjećanjem na Vukovar.

VUKOVAR

povjerenik
Marin Vidić-BILI

animated candle Pictures, Images and Photos
                            

utorak, 16. studenoga 2010.

VIJESTI IZ ŽUPANIJE

1.       ŽUPANIJSKI SUD U POŽEGI IĆI ĆE U SLAV. BROD!?
Naši saborski zastupnici iz redova HDZ-a, Lucić i Huška, podržali su Vladin prijedlog o ukidanju Županijskog suda u Požegi. Nakon ukidanja pruge Pleternica – Našice, ovo je već drugo izdajstvo onih koje je narod birao misleći da će djelovati za opće dobro. I dok su se za prugu izvlačili pričom o privremenom ukidanju do sanacije iste, u slučaju Županijskog suda izgovor je gotovo nevjerojatan, a glasi: „ Da je HDZ na vlasti u Požegi, sud se sigurno ne bi ukidao!“ Drugim riječima, sve sredine  kojima HDZ ne upravlja bit će kažnjene, kao da nismo dovoljno kažnjeni hadezeovskom vlašću zbog koje se cjelokupno društvo nalazi na rubu provalije. Raspravljati o razlozima ove odluke je potpuno bespotrebno jer je svima jasno da Lucić i Huška u Saboru predstavljaju samo dvije ruke koje su prisiljene bez ikakvog pogovora i razmišljanja glasati onako kako im veli stranka. Zato nije čudno što je HDZ birao zastupnike po sistemu:“ što gluplji i neobrazovaniji, to bolji“, kao i to da je saborski zastupnik SDP-a Zdravko Ronko kriv što se ukida sud u njegovom gradu bez obzira što odluku donosi HDZ i Vlada. Upravo zbog takvih igara nalazimo se tu gdje jesmo. Izlaz iz takvog političkog razmišljanja nalazi se u promjeni vlasti. Treba hitno mijenjati one koji su spremni uništiti ono malo preostalog i žrtvovati sve zbog vlastite pozicije.

2.      KAKO SPRIJEČITI OD ZABORAVA VELIKI BROJ TRADICIJSKIH FRIZURA?
Pleternica ne zna zadržati radna mjesta, ali zna spriječiti izumiranje frizura. Ovaj program financira i naše Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, poglavito jer je riječ o edukaciji spravljanja frizura pod nazivom: „Šeksovica“, „Jacica“, „Šukerica“, „Delačica“ i slično.
Da kojim slučajem u Pleternici vlast obnaša SDP sigurno je da ovakvi projekti ne bi dobili podršku Vlade!
Donosimo vam ekskluzivne fotografije s radionice:
JACICA
ŠEKSOVICA
ŠUKERICA


1.      ŽUPAN YAO KUDA SADA PRIMIO JAPANSKOG VELEPOSLANIKA 
Veleposlanik Japana, Yoshio Tamura posjetio je Požeško-slavonskoga župana Yao Kuda Sada kako bi se pobliže upoznao sa situacijom  u našoj Županiji. Nakon srdačnog razgovora veleposlanik Tamuru i župan Aladrović razmijenili su darove. Veleposlaniku je Župan darovao Kempfovu monografiju o Požegi i okolici, tiskanu daleke 1910. godine, a upravo je ovoga ljeta  prevedena i na japanski. Veleposlanik Tamuru je pak Županu  darovao vrijednu zbirku haiku poezije pod nazivom: Ishimi Kitu, nepoznatog autora.  Prilikom domjenka dogodio se mali incident uobičajan za hadezeovske veselice. Tamuru je iznenada počeo histerično uzvikivati na nerazumljivom japanskom: „ Ko mi sako mako?“, „ Ko mi sako mako?“… Župan Yao Kuda Sada je također počeo histerično uzvikivati na japanskom, pokazujući zavidno znanje : „ Nacugi vara!“, „Nacugi vara!“… Na kraju se uspostavilo, na sreću uplašenog konobara, da je šef ŽO HDZ-a Požeško slavonske županije Sekrao Ta Ku In zabunom obukao i veleposlanikov kaput, kojeg je pravovremeno vratio tako da nije došlo do nikakve štete i narušene suradnje između Požeško-slavonske županije i Japana.



1.      U NAŠICAMA LOPOVI UKRALI  ZVONO S CRKVE
Našice pripadaju teritoriju Požeške biskupije koja se financira također iz naše Županije, pa se otuđeno zvono itekako tiče županijskog proračuna. Evo što kažu mediji o nestanku zvona: „Ukradeno je zvono s crkve svetog Martina u mjestu Martinu nedaleko od Našica. Lopovi su, naime, između 2. i 7. studenoga provalili crkvena vrata, popeli se stubištem na zvonik visok desetak metara i skinuli zvono. Zbog čega su ga ukrali, još se ne zna, no pretpostavlja se da ga namjeravaju prodati u staro željezo. Našičku su župu sv. Antuna Padovanskog oštetili za čak 70.000 kuna. Policija još traga za kradljivcem protiv kojeg slijedi kaznena prijava za tešku krađu zbog čega mu prijeti od šest mjeseci do pet godina zatvora!“ A evo u čemu se slaže većina blogera:“ To je zasigurno bio neki HDZovac, oni idu u crkvu, a ukrali bi i Isusa s križa...!“ 
Obzirom da je Premijerka za policiju odlučila nabaviti  gotovo 1000 novih vozila, a za zdravstvo samo 5 (pet), s pravom možemo sumnjati da se pokušava organizirati država u kojoj bi HDZ vječno vladao, pa makar i na silu. Željezare su nam u krizi, a crkvena zvona bi mogla poslužiti kao dobar repromaterijal za izradu oružja. Koliko god se činilo ovo mišljenje zafrkancijom, Šeks i ekipa ozbiljno razmatraju mogućnost nastanka  (d)represivne države kao jedini mogući način opstanka na vlasti, poglavito nakon paničnog upozorenja srljanja u propast guvernera Rohatinskog.
 

1.      DRAGO LUCIĆ PREDSJEDNIK NOGOMETNOG SAVEZA ŽUPANIJE

  
 
Drago Lucić, brat poznatijeg Franje Lucića, ponovno je izabran za nogometnog predstavnika naše županije – naravno, jednoglasno, upravo poput Jace! Šeta da Franjo nema još jednog brata, pa bi vjerojatno imali pravu trodiobu vlasti u županiji. Osim političkog i nogometnog predstavnika u braći Lucić, trećeg brata bi vjerojatno namjestili da kao biskup vodi biskupiju. Ali tako vam je to, samo se budale masovno množe, a ovakvih ljudi poput braće Lucić našem kraju nasušno nedostaje. Čak je i sam predsjednik HNS Vlatko Marković došao u Pleternicu s tajnikom Srebrićem i nekim crnim torbama iz kojih su virile pileće nogice. Odmah nakon primopredaje pilećih nogica većinom glasova odlučeno je da se Vlatka Markovića podrži u kandidaturi za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza u idućem četverogodišnjem razdoblju.  Čovjek ima tek 73. godine, a kada mu istekne mandat, uz uvijet da ne umre od starosti, navršit će 77. godina. No, ono što povezuje Markovića i Lucića su razne afere. Drago Lucić je poznat u ovome kraju što je manipulirao s braniteljskim kreditima ulažući namjenska sredstva u izgradnju bratovih apartmana, a Marković zbog manipulacije s otkupom televizijskih prava. I u jednom , i u drugom slučaju radi se o mažnjavanju novca poreznih obveznika. I tko im onda priječi da s novcima poreznih obveznika potkupljuju fotelje i položaje. Zajedničko im je i to što USKOK čeprka po obojici. Njihova međusobna ljubav nema nikakve veze s nogometom, niti bilo kakvim nogometnim vizijama, riječ je o pukom grabežu i ismijavanju javnosti. To je odurna praksa koja je postala stil života, i zato obadvojica za sebe misle da su nevini, i da rade na korist zajednice i kada rade samo za sebe.
 
 
( Uz Markovića našao se i podžupan Troha kao zastupnik gej i biseksualne populacije u našoj županiji. I nek se onda usudi itko reći da naš županijski kandidat Marković mrzi takve!)