...vrijeme je

...vrijeme je

petak, 29. listopada 2010.

PRIJETNJE HDZ-a: BLOGERI POŽEŠTINE, ČUVAJTE SE!


Na zadnjoj konferenciji za novinare, održane 27. listopada 2010. godine, vrh HDZ-a uputio je blogerima požeštine prijetnju u kojoj stoji da oni koji vrijeđaju njih i njihove obitelji će uskoro biti razotkriveni po iskusnom policajcu Tunji Šoliću, predsjedniku GO HDZ-a Požege. A da je riječ o ozbiljnoj prijetnji svjedoče  i ove njegove izjave:http://johan-baden.blogspot.com/2010/10/ista-bi-to-trebalo-da-znaci.html“ Ja sam vodio policiju 4 godine i prilično dobro znam uć u pojedine tajnosti!“, ili:“… kako je moja dužnost zaštititi grad i građane od kriminala…!“ Šolić nadalje navodi, kako sve ono što on i HDZ čini, čini javno, a ostala oporbena kukavež djeluje tajno i pod pseudomima. Požeški HDZ ima namjeru preko svoje radne skupine; Skupina za prisluškivanje i odavanje neprijatelja stranke HDZ-a, na čijem čelu je iskusni policajac Šolić, zadati konačni udarac državnim neprijateljima što se usudiše ružno pisati o glavnim predvodnicima Partije,- Luciću, Aladroviću i Šoliću. „Locirat ćemo i uhititi sve sumnjivce, koji po Ronkovu nalogu, prijete i vrijeđaju u panici od istine…“ – navodi Šolić, koji između ostaloga svoje istupanje potkrepljuje nevjerojatnim pritiskom i pozivima građana požeštine.
-          HDZ DJELUJE JAVNO, A ONI KOJI VRIJEĐAJU TAJNO!

Ova izjava samo potvrđuje tezu da još uvijek živimo u društvu, u kojem stranka na vlasti priječi slobodu mišljenja i izražavanja, i u kojem strahovlada sasvim legalno preko institucija podržava korupciju i kriminal, usput progoneći sve one koji bi se na bilo koji način mogli naći kao prepreka ovakvoj „demokraciji“. Nije nimalo čudno u ovakvoj Zemlji da hulje poput Šolića, Lucića i Aladrovića ne odgovaraju za ništa, dok oni koji ukažu na takve anomalije bivaju progonjeni, oklevetani, izbačeni na ulicu, pa im se čak indirektno prijeti progonom i  zatvorom. Kad pred zakonom budu svi jednaki nestat će potrebe za tajnim djelovanjem, jer danas Šolić može javno djelovati samo iz jednog razloga , jer  je siguran da zbog svog neprimjerenog javnog djelovanja neće snositi nikakve sankcije, pogotovo kad se zna da nije odgovarao ni za mnogo veće stvari. Što se tiče vrijeđanja njihovih članova obitelji, ne upitaju li se možda prozvani hadezeovci o svim onim obiteljima koje su osiromašili svojim postupanjem, preciznije otimačinom zbog koje su mnogi ostali bez posla, ili misle da je samo riječ o stoci sitnog zuba koja se nije snašla. Šolić i klika mogu biti sretni dok je riječ samo o pisanju, jer narodu je dosta prodavača magle i onih koji bi vječno vladali.

-          „PRIJETE I VRIJEĐAJU U PANICI OD ISTINE!“ – TUNJA ŠOLIĆ

Koji paradoks??? Upravo su  Lucić, Aladrović i Šolić u panici zbog istine, i zato treba istinu zaustaviti i proglasiti „pravu istinu“. „Prava istina“ oko krađe struje braće Lucić je -da je riječ o pogreški, ali da su braća nadoknadili štetu pa nema nikakve štete za državni proračun. Istina ovih koji tajno vrijeđaju po blogovima je – da su trebali namiriti štetu i odraditi kaznu u zatvoru, upravo poput Polančeca.  - Kako bi lijepo bilo upravljati Zemljom u kojoj ne bi bilo novinara i blogera koji svako malo po svemu čeprkaju!? – Zato treba ustrašiti svu tu sitnu neradničku kukavež koja iz prikrajka prokazuje ugledne gospodarstvenike…!

-          „DOBRO ZNAMO UĆ U POJEDINE TAJNOSTI!“

Blogeri, dobro pazite da vas prilikom nužde ne dohvati za jaja iz kanalizacijske cijevi „Šolićeva ruka“, a ako HDZ preko vjerskih službenika unajmi i samoga Boga, e, onda vam nema spasa, jer Božje oko sve vidi! Rekli bismo, ništa novo! U svim totalitarnim režimima policija je bila samo produžena ruka vladajućih, a da o sudstvu i ne govorimo, zapravo nam nije ni potrebno jer je tu stručnjak Šeks. Osim toga, što će nam privatnost kad je sve privatizirao dvojac Lucić – Aladrović!

-          „ZAŠTITITI GRAD I GRAĐANE OD KRIMINALA!“

Tunja Šolić je toliko dobro štitio grad Novu Gradišku i njene građane od kriminala da ga je požeški HDZ pozvao da tako čini i kod njih, jer u Požegi nisu mogli naći boljega! Doista je smiješna teza o Šolićevoj borbi protiv kriminala, ne zato jer je riječi o laži, već se pitate koliko mora biti glup čovjek koji je spreman povjerovati u takvo što! Pitam se, kako bi ova naša Slavonija izgledala da je takvi nisu štitili od kriminala?? Teško je to reći, no jedno je sigurno – ne bi bilo nezaposlenih, a sigurno bi i ova trojica tada bili pošteni građani, možda bi Lucić i Šolić radili kao zaštitari, a Hrvatske šume bile u plusu. Ovako nas protiv korupcije i kriminala štite kriminalci. Nedavno je u Županijskoj vijećnici bila edukacija lokalnih dužnosnika u borbi protiv korupcije i sukoba interesa organizirana od Ministarstva pravosuđa, no, tamo se nije pojavio niti Župan, niti česti mu gost Lucić, niti istaknuti borac protiv korupcije Šolić. Dobro, za Šolića nam je jasno, jer je on u svemu samouk, pa mu tako i po pitanju korupcije i organiziranog kriminala ne treba edukacija, ali čudno je da ova druga dvojica nisu željeli biti na takvoj edukaciji kada su nedavno javno poduprli Premijerku u borbi protiv korupcije, makar da prikriju tragove. Zamijećeno je da su na predavanju bili samo oni koji rade na takvim mjestima na kojima se i nema što ukrasti.
- 
         JOHAN BADEN BLOG

Druže Šoliću, pozdravlja te trenutno 30-tak suradnika na ovom blogu, kao i svi oni čije smo tekstove na njihovu zamolbu objavili, pozdravlja te i veliki broj naših vjernih čitatelja! Druže Šoliću, pozdravite svoje mentore Lucića i Aladrovića i recite im da se istina ipak neće moći spriječiti, nikada i nije, pa i u najgorim totalitarnim režimima. I da ne mislite da mi vas mrzimo, kao što ni vi nas ne mrzite, na kraju ćemo zaključiti: NEKA VJEČNO ŽIVI HDZ! – ŽIVIO LUCIĆ! – ŽIVIO ALADROVIĆ! – ŽIVIO ŠOLIĆ! – i još pokoji sretnik!

Johan Baden vr

Nema komentara: