...vrijeme je

...vrijeme je

srijeda, 3. veljače 2010.

DRAMATIČNO PISMO SUPRUGE HRVATSKOG BRANITELJA UPUĆENO ŽUPANIJSKOM RADIJU POŽEGA ,A KOJEGA JE ZABRANIO OBJAVITI TADAŠNJI GLAVNI UREDNIK SLAVKO DIDOVIĆ

Sjetimo se poštovani čitatelji afere oko braniteljskih kredita koje je dobio Gradonačelnik Pleternice i vlasnik tvrtke Tofrado Franjo Lucić za zapošljavanje Hrvatskih branitelja.Sjetimo se svih onih subvencija koje je dobio od Ministarstva branitelja koje su mu jedno vrijeme suspendirane kada je na vidjelo izašla informacija o nenamjenskom trošenju i izgradnji apartmana u Srimi.Sjetimo se kako su mu subvencije ponovno odobrene pa isplačene.Sjetimo se Lucićevih hvalospjeva, licemjerne brige i dizanja branitelja u nebesa.I onda nam se događaju ovakve tužne sudbine koje možete vidjeti iz dramatičnog pisma supruge hrvatskog branitelja upučenog još u ljeto
2009.godine Županijskom radiju POŽEGA, koje je zabranio objaviti glavni urednik tog radija Slavko Didović.
Pismo objavljujemo u cijelosti:


Na žalost, danas Franjo Lucić, saborski zastupnik, Gradonačelnik Pleternice, visoki dužnosnik HDZ-a i vlasnik tvrtke "Tofrado" i dalje uživa u svojim apartmanima , a naš branitelj je danas 03.02 , 2010. godine u jutarnjim satima skončao svoj život vješanjem.Pokojnik je iza sebe ostavio oproštajno pismo ponovno se osvrčući na Franju Lucića.

Neka mu je laka hrvatska zemlja!


... a u Pleternici če i dalje među mještanima kružiti priča kako Lucić gradi groblja za branitelje.

Zbog nečitkosti gore navedenog pisma objavljujem prijepis Istog:



Jela Nerovčić
Brodski Drenovac 163
DRENOVAC
ŽUPANIJSKI RADIO POŽEGA
EMISIJA O BRANITELJIMA I ZA BRANITELJE
n/r brigadiru Pavelić Krešimiru

Predmet:Molba za pomoć

Ja sam supruga od Mate Nerovčića koji je bio hrvatski branitelj od 15.03.1991.godine do 31.10.1991.godine u MUP-u,a od 01.11.1991.g do 30.07.1992.godine i od 02.08.1995.g do 23.09.1995.godine u HV-u.
Bio je zaposlenik firme Tofrado,ali na žalost dobio je otkaz i na taj način ugrožena je naša egzistencija.Prije par dana je pokušao suicid i nalazi se u bolnici.
Ovih dana čitamo i slušamo hvalospjeve gradonačelnika F.Lucića o njegovim pomoćima braniteljima te polako gubim kontrolu jer je moj suprug zbog otkaza i bahatosti gradonačelnika završio na ulici i pokušao skončati svoj život.
Gospodin F.Lucić se naježi kada čuje riječ hrvatski,a kosa mu se diže na glavi kada čuje branitelj.
U Pleternici i Tofradu i Oropletu prvo dobivaju otkaze hrvatski branitelji oni koji su došli prvi u rat,a izišli zadnji ,kada je privatizirano sve i nastali tajkuni.
Gospodine F.Luciću da li se ikad zapitaš da je netko zbog tvoga ponašanja pokušao suicid ili da ga je počinio.
Gospodine brigadiru Paveliću molim Vas da objavite ovo pismo i tražim od Vas bilo kakvu pomoć jer nemamo financijskih sredstava za život a suprug je odvežen u bolnicu.

H V A L A !!
Nerovčić Jela

Nema komentara: