...vrijeme je

...vrijeme je

ponedjeljak, 25. svibnja 2009.

HDSSB podržao mr. sc. Marijana Cesarika, kandidata SDP-a za župana Požeško-slavonskog


Ocjenjujući rezultate izbora prošle nedjelje, a obzirom na izuzetno dobru suradnju dvije županije od 2006. - Osječko-baranjsku i Požeško-slavonsku, odlučili smo se da u drugom izbornom krugu nastavimo suradnju sa županijomu kojoj očekujemo pobjedu HDSSB-a. – rekao je Zdravko Ronko, saborski zastupnik, izabrani gradonačelnik Grada Požege i predsjednik Županijske organizacije SDP-a, na konferenciji za novinare, koju je zajednički održao s čelnicima HDSSB-a Vladimirom Šišljagićem, kandidatom za župana Osječko-baranjske županije i Krešimirom Bubalom, kandidatom za gradonačelnika Grada Osijeka.
- U drugom izbornom krugu pozivam sve birače i simpatizere udruge i stranke HDSSB-a da izađu na izbore i svoj glas daju mr. sc. Marijanu Cesariku, kandidatu za župana. – rekao je Vladimir Šišljagić, obrazloživši to izuzetno dobrom suradnjom unazad više od tri godine sa Zdravkom Ronkom na zajedničkim projektima i investicijama koju su imale Osječko-baranjska i Požeško-slavonska županija. - Naš program je regionalizacija i boljitak Slavonije i Baranje, podržavali smo sve ono što ide na dobrobit u svih pet županija ove regije. U SDP- u Požeško-slavonskoj županiji je radio upravo na tome gosp. Zdravko Ronko, nastojeći otvarati nova radna mjesta, poboljšati standard, dovesti što više financijskog kapitala, što su bile pozitivne aktivnosti SDP-a u Požeško-slavonskoj županiji. U bilo kakve kombinacije i koalicije s HDZ-om ne idemo, jer je HDZ od 2003. godine pokazao što zna i što umije i kako – ići dalje, tako da je zadužio državu 43 milijarde EURA , iskriminalizirao je Domovinski rat i kako najavljuje recesiju, gospodarski kolaps, a nama preporučuje stezanje remena.- rekao je Šišljagić.
- Imao sam priliku surađivati s gosp. Ronkom i dr. Cesarikom, na svim projektima na kojima smo zajednički radili, nastavit ćemo zajedno. Prvi krug je bio način da se testiramo i to je razlog da nastavimo suradnju. Marijan Cesarik je dobar izbor i to je pokazao svojim radom. Nasuprot tome, Marijan Aladrović, kandidat HDZ-a nije poduzetnik, kako se prikazuje, već čisti šumar i činovnik. – rekao je Krešimir Bubalo, pozivajući birače da izađu na izbore u drugom krugu i da daju svoj glas za dr. Cesarika, kandidata za župana.

Nema komentara: