...vrijeme je

...vrijeme je

petak, 6. studenoga 2009.

JOŠ JEDNO PITANJE ZA ŽUPANA MARJANA ALADROVIĆA

Poštovani gospodine župane,
prošlo je evo skoro mjesec dana od našeg posljednjeg upita na koji
nam niste odgovorili,možda zbog zauzetosti ili ignoriranja,no mi ne odustajemo, te Vam šaljemo još jedno pitanje na koje Vas molimo da nam odgovorite.Također odgovorite nam i na niz pitanja postavljenih u prethodnom e-mailu.Iza toga slijedi još jedan niz vrlo neugodnih pitanja koji bi bili vrlo interesantni za javnost a vjerujemo i za nadležne institucije tako da bi bilo dobro to demantirati i tako završiti ovu trakavicu.

U očekivanju Vašeg cijenjenog odgovora srdačno Vas pozdravljamo


PITANJE ZA GOSPODINA ŽUPANA MARIJANA ALADROVIĆA


Budući da smo dobili informaciju da ste pokušali odgovoriti na neka pitanja u vezi Vašeg voćnjaka, dali smo si truda da to i pročitamo.

Nažalost, niste nam ništa odgovorili, te Vas stoga molimo da nam odgovorite samo na jedno pitanje, a koje nema veze sa prethodnim.

Pitanje je za 500.000,00 kuna ( kako idemo dalje, pitanja su sve teža ) !!

U sklopu obnovljene obiteljske kuće i dvorišne zgrade, dali ste izgraditi cca 200 m2 HLADNJAČE (podrum i dvorišna zgrada). Kao voćarima i seljacima, a koji od poljoprivredne proizvodnje živimo, nije nam jasno zašto ste se odlučili na tako skupu investiciju (ili je to lako zarađen novac) ?

Potrošnja struje za takav objekt je izuzetno velika. Vi to najbolje znate, jer niste niti sami mogli platiti tako veliku ratu od više od 9. 000 kuna, pa Vam je za isto i prijetilo isključenje. Nije nam jasno, kako ne vidite da Vam je i to još jedna propala investicija.

Nama je jasno od kojih ste novaca to i napravili, ali to isto recite narodu, jer to su Vaše riječi iz odgovora koji ste uputili.

Možda su Vam i u tome pomogli prijatelji:
ĐURO
MANDA
MATO
RUŽICA
IVICA
JOSIP

ali njih plačate 25,00 kuna na sat i kod Vas rade gotovo svakim danom , pa Vas mi i pitamo:

KOLIKO STE PLATILI PDV-a DRŽAVI ZA IZGRADNJU HLADNJAČA (mi pretpostavljamo da je više od 100.000,00 kuna ).

Molimo Vas, da ako račune posjedujete iste i objavite, a mi Vam se onda na ovome i ispričavamo.
KOLIKO STE PLATILI POREZA I DOPRINOSA DRŽAVI ZA RAD KOJI OBAVLJAJU VAŠI «PRIJATELJI« (gore navedeni) I DA LI POSTOJE UGOVORI O RADU?

Nema komentara: