...vrijeme je

...vrijeme je

subota, 3. studenoga 2007.

NEPODOPŠTINE FRANJE LUCIĆA







2 komentara:

Anonimno kaže...

Upravo dodjoh do fascinantnog podatka, koji me nagnao da postavim slijedeće pitanje:
Zašto se papir s peticijom odvojio od rukom sročenog "dokumenta"? Nije li se manipuliralo radnicima?

Zanima me i zašto se vraća na pitanja kupoprodaje kad se ista obavljala putem javnog natječaja? Dakle transparentno. Stoji li Čerti iza toga? Jer se po novinama provlačila priča koju nitko nije demantirao, da je Spin V od Tofrada tražio milju kuna za odustajanje od natječaja.

Nadalje čitav ovaj blog ima samo jednu funkciju, diskreditiranje čovjeka koji radi, koji je napokon radnicima oropleta davao plaću koja je znatno veća od bijednih 900kn koje su dobivali za vrijeme stečaja!

Radnicima Oropleta želim sreću u potraživanju i naplaćivanju svojih potraživanja, uvjerenja sam da će s F.L. to napokon krenuti s mrtve točke!

Anonimno kaže...

Ali zavist je opaka stver pogotovo kad je u službi politike, i onda bi lokalna ekipa M.M., D.D., F.O., I.T., M.F. najradije stvar uzela u svoje ruke, e pa gospodo ne ide to tako! Što je rekao sud o tužbama koje pojedinci podnose! I sad se javlja A.B. koji tuži F.L. zbog nekakve ceste s kojom F.L. nema veze, a pitajmo A.B. kakvi su mu autobusi, zašto je promjenio ime tvtke, na koji način su se kupovale mjesečne karte, jesu li se dobivali računi?